Sharing is caring!

“Waarom verdienen anderen bakken met geld en waarom werk jij nog voor een baas”

Ontdek nu helemaal gratis het verschil tussen deze rijke stinkerds en jij .

Je hebt een webshop , website maar de omzetten van je bedrijf zijn niet om naar huis te schrijven.

En toch zijn er anderen die gemakkelijk een jaarsalaris verdienen binnen no-time.

Het geheim zit hem in het volgende getal:   99.5%.

 

Als jij een webshop eigenaar of website eigenaar bent dan is 99.5% misschien wel het meest ongelukkige nummer voor jou.
Het zou de reden kunnen zijn waarom jij niet genoeg geld verdient.
Tevens zou het de reden kunnen zijn dat je bedrijf niet succesvol wordt.

Het zou je grootste nachtmerrie kunnen zijn…

Ik zal het even uitleggen.

Als jij niet bezig bent met het opbouwen van een klantenbestand dan zal tot 99.5% van je bezoekers je site verlaten zonder ook maar iets te kopen.

Ze zullen je ontglippen en je zult hen nooit meer terug zien. En je kunt dus ook niks meer aan hun verdienen.

Misschien heb je hun gevraagd je site te bookmarken en misschien heb je ook goede content die de bezoekers zich zullen herinneren.

Lekker belangrijk:  iedere marketeer heeft wel goede content.

Het is zo dat je prospect ook een leven heeft en een seconde nadat hij je site heeft verlaten is hij je alweer vergeten.

Hij zal je site net zo goed weten te herinneren  als dat hij zich herinnert wat hij 5 jaar geleden als ontbijt heeft gegeten. Kortom hij zal zich je site niet herinneren. .

Voordat jezelf nu ontmoedigd raakt en van een brug springt heb ik de oplossing voor dit probleem.

Je hoeft alleen maar ervoor te zorgen dat je de bezoekers aan je business bindt en dit kan het beste doordat ze zich inschrijven voor je nieuwsbrief.

En dat  is…

Het geheim van het omvormen van druppelsgewijze inkomsten tot een groot vast inkomen!

Zorg dat ze zich inschrijven voor je nieuwsbrief en :

 • Je kunt hun altijd blijven bereiken wanneer je maar wilt.
 • Je kunt een relatie met je bezoekers opbouwen.
 • Je kunt zo hun vertrouwde persoonlijke adviseur worden.
 • Jij kunt de Oprah Winfrey van jouw niche worden die de best verkopende producten in de markt zet met een enkele email.

Je nieuwsbrief geeft je macht. En Geld.

En alles waarover je ook maar durfde te dromen.

En nu voor de allereerste keer kun ook jij de WAARHEID ontdekken over het opzetten van een goed lopende en vooral winstgevende nieuwsbrief.
Je hoort het goed.

Nu kun ook jij een zeer goed inkomen opbouwen met je eigen belachelijk winstgevende nieuwsbrief. – Het is echt gemakkelijk!

En nog wel het beste van alles is dat je nu direct kunt beginnen door je in te schrijven voor de gratis E-course van emailmarketingmasterclass.nl.
Ben je eindelijk bereid om binnen te lopen met internet marketing? Kijk dan niet verder maar meld je snel aan voor deze gratis 7 delige cursus.

Hier is een kort overzicht van wat je allemaal ontvangt als je nu direct je gratis lidmaatschap claimt:

 • Autoresponder van derden of zelf een nieuwsbrief hosten? Ik vertel je wat je het beste kunt gebruiken – Het antwoord zou je wel eens kunnen verrassen!
 • Je zult ontdekken welke 8 verleidelijke aansporingen je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat bezoekers zich inschrijven voor je nieuwsbrief!
 • Ontdek de geheimen van een goede sales pagina die iedere marketeer eigenlijk zou moeten weten – Wil jij een grote lijst opzetten? Dan mag je dit niet missen!
 • Maak jij ook deze winst dodende marketing fouten? Ontdek het in deel 4 van de cursus!
 • Je ontdekt drie tips om een “koude” lijst om te vormen naar een lijst met fanatieke abonnees die alles kopen wat jij adviseert!
 • Wil jij je email marketing inkomsten verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen op een gemakkelijke manier? Hoe je dit kunt doen zie je in les 6  – hiervan zul je echt verstelt staan!
 • Plus je zult erachter komen welke onbekende hulpmiddelen je kunt gebruiken om je leercurve te verkleinen, je inkomsten te verhogen en jezelf in een master marketeer te veranderen.  En dat in een oogwenk!

En nog veel veel meer!  Tegen de tijd dat je klaar bent met deze e-course, ben je goed op weg naar het aanleggen van een grote , responsieve en winstgevende nieuwsbrief die je altijd al had willen hebben!

En het beste is :

Als je nu inschrijft dan krijg je deze e-course helemaal GRATIS!

Het enige dat je moet doen is je email adres en naam invullen op het formulier aan de rechterkant en hierna klik je op de SUBMIT knop. Hierna krijg je de eerste lessen direct afgeleverd in je mailbox.!
Maar schiet op want deze gratis aanbieding kan ieder moment worden verwijderd. Vul dus snel het formulier in en voorkom teleurstellingen

Veel succes!

Paul

P.S.  Als extra BONUS zul je nog meer lessen in je mailbox krijgen.
Zo ontvang je ook een ecourse over het opzetten van een professionele website zonder hoge kosten.
En als laatste zul je een ecourse ontvangen over enkele verschillende verdienmodellen op het internet die je gelijk kunt toepassen om geld te verdienen.
Bedenk je dus niet langer en meld je aan, het is GRATIS!

Sharing is caring!