MARKETING ON THE MOVE PODCAST
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Mijn Leven En Mijn Passies
Waarom 
Funnelhacker.nl?

Waarom Funnelhacker.nl 
Funnelhacker.nl heeft maar 1 doel en dat is weggeven van gratis marketing funnels, Webinar Funnels, landingspagina en sales funnels aan bedrijven en ondernemers om hun zo te helpen met de technische kant van hun business.
Hierdoor hebben ondernemers meer tijd hebben om te doen waar ze goed in zijn.. namelijk Ondernemen
Wat is een sales funnel? 
Een marketing funnel of sales funnel is simpelweg een serie van stappen en in de vorm van pagina's zijn opgezet om extra waarde te bieden aan de klant en dit vertaalt zich weer in meer omzet voor het bedrijf.
Soms worden ze marketing funnels genoemd maar ik noem het sales funnels. Het feit dat ze vol met automatisering mogelijkheden zitten en alles compleet aanpasbaar is in opzet en design maakt de keuze voor een sales funnel natuurlijk alleen maar gemakkelijker. 
Wie is Paul Groothuijsen
En hoe komt hij aan al zijn kennis
Brede interesse en kennis van onder andere
Telecom GSM, UMTS, HSDPA, Unix, Webdesign, Webdevelopment, Joomla, Wordpress, SEO, PHP , Online Marketing , PPC advertising
!!funnelhacker!!
Ik ben een echt familie mens en dat is ook mijn grootste drijfveer om online mijn geld te verdienen. Tijdens mijn normale full-time baan als Network Engineer ben ik mijn eigen bedrijf gestart om mensen te helpen met het bouwen van hun website en webshops.
De eerste keer dat ik zelf met Sales funnels in aanraking kwam is al een tijd geleden toen ik pocketbikes verkocht.  Ik was er namelijk achter gekomen dat mensen die deze pocketbikes kochten ook gelijk benzine, een gereedschap setje en andere producten kochten bij de aanschaf van hun pocketbike. 

Mijn eerste funnel was geboren... 
Dagelijks werk ik als Growth Hacker en heb naast mijn online marketing opleiding kennis over sales funnel kennis opgedaan die helaas nergens in een opleiding te vinden is.  Deze kennis vergroot ik nog steeds dagelijks door het volgen van Webinars , lezen van boeken en het volgen van Online Entrepreneurs zoals Mike Dillard, Russell Brunson, Pat Flynn, Jeff Walker, Sean Terry, Jim Collins, and Robert Kiyosaki en vele anderen 
Natuurlijk zijn mijn eigen ervaringen de beste leermeester geweest. 
Wat is het beste boek dat ik ooit heb gelezen?
Wil je zelf weten hoe je jouw bedrijf explosief kunt laten groeien? Dan is dit boek het actieplan dat je nodig hebt. 
Gratis Dotcom Secrets Boek - Het Beste Online marketing boek om je bedrijf te laten groeien online helemaal gratis
Op amazon aangeboden voor $29  Bestel het hier gratis!!   
Je betaald alleen de verzendkosten ($7,95)
Wat is mijn drijfveer 
Het draait niet allemaal om geld
Mijn familie is natuurlijk mijn grootste motivatie. Zo heb ik een beeldschone vrouw (Charlene) en een energieke 4 jarige dochter (Mila). 

Met Funnelhacker wil ik graag ondernemers helpen met de automatisering van hun bedrijf, omdat zij vaak niet weten hoe ze dit technisch moeten bereiken. 
Door de technische kant van hun bedrijf te automatiseren kunnen zij zich richten op dat waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen.

Mijn zwakte is dat ik echte ondernemers en vakmannen altijd wil helpen met het optimaliseren van hun bedrijf door hun het missende puzzelstukje aan te rijken om hun bedrijf zo te laten groeien. 
En het missende puzzelstukje is altijd een Sales Funnel van Funnelhacker.nl 

Zoals je misschien al hebt gelezen is mijn doel het GRATIS weggeven van 1.000.000 sales funnels aan Nederlandse bedrijven. 
Telkens als er iemand een funnel van funnelhacker.nl download wordt dit bijgehouden. 

Na het helpen van tal van mijn eigen klanten weet ik zeker dat iedereen een sales funnel nodig heeft losstaand van de dienst of het product.in welke industrie dan ook.

Goede Software en snelle motoren
Gek op alles met een motor en mijn kleine meid deelt mijn hobby al op jonge leeftijd
 $17.935 per dag met 1 goede Sales Funnel? 
Bekijk hier hoe jij dit ook kunt doen
©2016 Copyright  | funnelhacker.nl
LinkedIn
Twitter
Probeer clickfunnels 14 dagen gratis en ontvang 7 salesfunnels en training er gratis bij
Powered By ClickFunnels.com